Plavby lodí a zkušenosti klientů - stánka 3

Vložit recenzi

Podělte se s ostatními zákazníky o své zážitky a pomozte tak ostatním v rozhodování. Celkem zde naleznete 207příspěvků.

World Europa (Středomoří)

Tomáš Chudomel, 31.05.2023

Nová loď, čtyři děti a pět zastávek ve čtyřech zemích. Spousta zábavy pro všechny. Čas strávený v bazénech, útrobách lodi i na výletech. Opět děkuji Jakubovi za jeho ochotu řešit vše, a ještě více, vždy a ochotně. World Europa nabízí rozmanitost rozptýlení snad pro každého. Ze začátku je si třeba na na lodi najít pár orientačních bodů, ale pak to jde samo. Personálu je tu pro vás opravdu spoustu a jste až na prvním místě😊 Netradiční prvek otevřené zadní promenády nabízí krásné výhledy ze všech úrovní. Malým šrámem jen, čím větší loď, tím více lidí a najít ráno u snídaně větší stůl, byl mnohdy náročný počin. Těšíme se na další plavbu Karibikem, jak jinak, než s Jakubem😊

fotka z plavby - 723 fotka z plavby - 724 fotka z plavby - 725 fotka z plavby - 726 fotka z plavby - 727 fotka z plavby - 728

Plavba snů

Theodor Hoidekr, 20.05.2023

Procestoval jsem celý svět. Hlavně díky černému divadlu HILT, které vlastním a tancuji v něm. Ovšem zájezd na krátkou plavbu, kde jsem konečně byl doslova opečováván, nemusel jsem dělat nic, než řešit, kolik jídla a denních programů zvládnu? Zažil jsem již mnoho luxusních služeb po světě, ale to, co proběhlo od prvního kontaktu s panem Jakubem z JM Cruise... Výborné jednání, hlavně pro nás, kdo jsme jako skupina zažili první plavbu vůbec. Měli jsme osobní dopravu vlakem a jen jsme vystoupili, již se nás ujali po výstupu z vlaku lidé z lodi MSC! Pro mě, jako umělce, byl každý večer zázrakem kvalitní program v divadle. Strava je více, než pro rozmazlené a kajuty i se službami nemají konurenci. Chystáme se s JM Cruise i na další plavby a zařídí lidem více, než předem slibují. Pokud můj názor zní přehnaně, vyzkoušejte a poté budete psát to samé. Nemám slov a děkuji za životní zážitek, přičemž za rozumnou cenu.

fotka z plavby - 722

MSC Seaside 30.4. - 7.5.

Anna Taová, 18.05.2023

Port Canaveral, Nassau, Ocean Cay, Costa Maya, Cozumel, Port Canaveral. Plavba předčila všechna naše očekávání. Nejmilejším překvapením byl soukromý ostrov MSC Ocean Cay s nádhernými plážemi bez lidí, kde jsme mohli vidět i želvu! Přestože byla loď plná, nebylo to znát. Bála jsem se recenzí na plavby z Port Canaveral a Miami, ukázalo se, že Američané nemají moc rádi italský styl, to my ale jo! Jídlo, obsluha, představení… vše bylo perfektní. Děkujeme!

fotka z plavby - 716 fotka z plavby - 717 fotka z plavby - 718 fotka z plavby - 720 fotka z plavby - 721

První přeplavba na MSC Europa World

Hana Sojková, 29.04.2023

Jak to napsat, jedním slovem skvělá. Nová loď, tam není co řešit - krása střídá nádheru. Personál po dlouhé době konečně bez těch příšerných obličejových záclon. Profesionální, usměvavý, vždy ochotný pomoci. Užila jsem si s obsluhou na palubě spoustu pěkných okamžiků hlavně při zdokonalování společenské konverzace. Cokoliv co bylo třeba řešit na recepci či přepážce výletů bylo vyřešeno ke spokojenosti. Jediné co mně trochu pozlobilo bylo manipulace s hotovostí přes platební terminál. Vklad i vratka depozitu jen přes něj a on česky nehovoří. Musím do příště nastudovat. Za bezmála 3 týdny pátrání po palubách jsem neodhalila všechna zákoutí. Díky spoustě dnů na moři byl klid na nervy, nikam nemusím chodit, nic nemusím řešit a hlavně nepřepínat. Loď je veliká a ubytování v kajutách v přední části by nám nedělalo dobře skrzevá trošku jiného rozmístění vnitřních kajut než jsme zvyklí u klasických modelů. Proplutí Suezem bylo úžasné, podplutí mostu napínavé, ve Středomoří počasí tradičně jarně nepříjemně chladné. Díky Jakube za zajištění všech cestovních dokumentů. Čekání bylo dlouhé ale stálo zato. Doufám, že se brzy znovu setkáme při zařizování nějaké další, pěkné, tentokrát jubilejní (pře)plavby.

fotka z plavby - 709 fotka z plavby - 710 fotka z plavby - 711 fotka z plavby - 712 fotka z plavby - 713 fotka z plavby - 714

Přeplavba MSC World Europa Dubaj-Janov

JIřina Vorlová, 24.04.2023

Byla to fajn dovolená (25.3. až 12.4.2023). Loď je nová, velká s hezkými interiéry. Kdo nemá moc dobrý orientační smysl, může ze začátku trochu bloudit, ale já jsem s tím - byť jako zrakově postižená osoba - problémy neměla, když jsem si (i za pomoci spolucestující kamarádky) ujasnila základní orientační body - z centrálního výtahu se snadno dalo dostat na všechna důležitá místa: otevřený bulvár Promenádu na zádi (vřele doporučuji zdejší kavárnu), třípatrové obchodní centrum uprostřed, bufet a bazény. Vlastně jsem za celou plavbu nepotřebovala vytáhnout bílou hůl ani se ptát někoho na cestu (tedy vlastně ano - jednou jsem se obsluhy v bufetu zeptala, kde najdu lžíce/lžičky na jogurt), což na rozdíl od svých dvou předchozích plaveb tvrdit nemohu. Pohodlná jsou čalouněná lehátka u bazénů. Jen architekt interiéru kabin by mohl víc myslet na účelnější využití prostoru. Jedna malá skříň je na víc než dva týdny plavby trochu málo, přitom prostor pro další by v kajutě byl. A větší toaletní stolek a hlavně noční stolečky se šuplíčky by neškodily. Lodní noviny byly dodávány až pozdě večer. Fajn byla aplikace, pomocí které se dalo chatem posílat zprávy spolucestující, kde se sejdeme. Dubaj je město moderní architektury, ale velkých vzdáleností, doporučuji hop on - hop off autobus. Zelená linka jede zdarma od terminálu k Dubai Mallu, kde jsou výchozí stanice dvou hlavních linek hopíků. Obecně SAE jsou k turistům celkem vstřícné a vůči evropskému oblečení a plavkám tolerantní, jen do mešit samozřejmě platí dress code a když jde člověk v plavkách z pláže třeba pro občerstvení nebo na záchod, měl by si přes sebe něco přehodit. V Maskatu v Ománu doporučuju jít po promenádě podél břehu až do města k sultánovu paláci a stejnou cestou zpět, dá se to zvládnout pěšky.za necelé 4 hodiny. Omán je, co se dress code týče, trochu striktnější než SAE, ale stále v pohodě. Kolem Arabského poloostrova bylo teplo, ale jakmile jsme propluli Suezem, ochladilo se a bylo větrno a na poležení u venkovního bazénu to nebylo. Během plavby jsem si jednou koupila jednodenní datový balíček za 25 €. Stačí pro jedno zařízení, lze na něm nastavit hotspot. Rychlost satelitního internetu pro běžnou práci stačí.

Karibik a poděkování za plavbu CK J&M

Libor Lalík, 07.04.2023

Nejprve před plavbou jsme domlouvali s panem Jakubem Quaiserem veškeré podmínky plavby. Přístup a zodpovědnost pana Jakuba byla absolutní profesionální co řekl a udělal to platilo a všechny informace poslal e-mailem. Chtěl bych mu touto cestou poděkovat a CK J&M velice doporučuji !!! Něco málo k plavbě : společnost MSC a plavidlo Divina jsou na vysoké úrovni, profesionální jednání všech zaměstnanců na lodi tak na souši. Byla to skvělá plavba a zážitek na celý život. Jediné co bych tak napsal do hodnocení je vysoká cena wi-fi která nejede na 100% přes satelit - cena jednoho přístroje na 10 dnů je 269,90 amerických dolaru po slevě, pokut chcete koupit až na lodi v recepci zaplatíte necelých 300 dolaru. Ale je to můj názor - wi-fi nemusíte mít. Děkuji MSC a určitě to nebyla má poslední plavba a firmu doporučuji !!!

Další úspěšná plavba .

Jitřenka Obralová, 29.03.2023

Právě jsme se vrátily z naší 15 plavby. Jak se říká jednou zkusíš a pak jen musíš to je náš případ .Zase jsme prožili překrásnou dovolenou z vaší cestovkou jako vždy na výbornou. Z Miami jsme pluly Karibikem a vše bylo nádherné . Zase se těšíme na další plavbu.

fotka z plavby - 706 fotka z plavby - 707 fotka z plavby - 708

Plavba po Středozemním moři

Martin Večeř, 09.03.2023

Tímto bychom chtěli poděkovat Jakubovi Quaiserovi za skvělou spolupráci s výběrem a zařizování lodi. Po příjezdu do přístavu se nám zaměstnanci postarali o kufry a dovezli nám je do naší kajuty. Kajuty se uklízejí 2x denně. Každý den nám pokojová služba do kajuty přinesla program na následující den. Celý personál byl moc milý a se vším rádi poradili. Do kajuty jsme se dostávali pomocí karty, která nám sloužila na odemknutí kajuty a i na placení, karta se dá kdykoliv u recepce nabít. Každý výlet při příjezdu na loď jsme procházeli kontrolou a mohli jsme si být jisti, že na lodi jsme v bezpečí. Jídlo bylo výborné, každý den čerstvé a bylo z čeho vybírat. O večeře jsme chodili do restaurace Lighthouse, kde měli výborné jídlo a skvělý personál. Nebyl jediný den, kdybychom se nudili, aktivit na lodi je mnoho, ať už vířivka, bazén, bowling, tělocvična i aquapark. Při odjezdu jsme kufry v noci dávali před dveře a personál je v noci shromáždil a ráno vylodil na přístav. Při odjezdu jsme se ráno shromáždili v divadle, kde nás postupně odváděli z lodi, abychom se nenahrnuli hned všichni na kufry. Celková atmosféra na lodi byla výborná, personál se choval nejlépe, jak mohl a věříme, že to nebyla naše poslední plavba a všem vřele doporučujeme.

fotka z plavby - 697 fotka z plavby - 698 fotka z plavby - 699 fotka z plavby - 702 fotka z plavby - 704

plavba Karibikem

Eva Matějková, 27.02.2023

Tímto bychom chtěli poděkovat CK za zprostředkování naší první plavby Karibikem na lodi MSC Seascape. Ubytování na lodi, jídlo, zábava a navštívené destinace naprosto úžasné, na jedničku hodnotím i ochotný a usměvavý personál. Plavba proběhla koncem února a počasí bylo úžasné, jinými slovy "vedro". Nalodění proběhlo v Miami i proto doporučuji v Miami 1-2 dny strávit jako my. Po této zkušenosti to není naše poslední plavba! Moc CK děkujeme. Matějkovi

fotka z plavby - 691 fotka z plavby - 692 fotka z plavby - 693 fotka z plavby - 694 fotka z plavby - 695 fotka z plavby - 696

Nejkrásnější dovolené .

Jitřenka Obralová, 05.01.2023

Dobrý den, právě jsme prožily krásné vánoce a Silvestr na lodi MSC Word Europa. Jako vždy nám tento pobyt zajistil pan Jakub Quaiser v loni dva krát . Vždy jsme spojeni a je nám ve všem vyhověno . V tomto roce již v březnu máme další plavbu a již se těšíme na další spolupráci s panem Jakubem. Na lodi jsou ty nejkrásnější dovolené a doporučuji všem. S pozdravem Obralova s dcerou.

fotka z plavby - 687 fotka z plavby - 688 fotka z plavby - 689 fotka z plavby - 690

Poděkování za plavbu

PhDr. Petr Pavliňák, 25.11.2022

Po covidové přestávce jsme znovu absolvovali ve dnech 13 - 20. 11. 2022 cestu lodí MSC Armonia po Středomoří - Benátky, Brindisi, Mykonos, Athény, Split, Benátky. Velká pochvala opět patří panu Jakubu Quaiserovi z CK J&M Cruise za perfektní organizaci a zajištění zájezdu. To co jsme uváděli u předchozích plaveb, které jsme v minulosti absolvovali s touto společností, platí i v tomto případě; budeme se těšit na další plavbu a rádi opět využijeme služeb CK J&M Cruise. Pavliňákovi

fotka z plavby - 677 fotka z plavby - 679 fotka z plavby - 680 fotka z plavby - 681 fotka z plavby - 682 fotka z plavby - 683

Poděkování

Jan Rohlík, 15.11.2022

Moje první cesta lodí MSC byla pro mě velkým zážitkem a byl jsem velmi mile překvapený. Děkuji J&M Cruise za skvělou organizaci. Určitě se na loď ještě vrátím.

Grandiózní Grandiosa 2022

Lucie Patricie Dudová, 14.11.2022

Po kovidové pauze opět zpět na lodi⛴️ touto cestou chci moc poděkovat panu Quaiserovi za organizaci plavby na MSC Grandiose a to pro 11 osob , zase vše na velkou 1 s ⭐️. Kubo jste skvělej👍👍 a už teď se těšíme na další plavbu kterou nám jak jinak bude plánovat Vaše cestovka , ta nejlepší a nejspolehlivější. Díky a zdraví Lucie

Plavba po Středomoří 2022 MSC Seaview

Martin Malíček, 11.11.2022

Na přelomu října a listopadu jsme absolvovali plavbu po Středomoří na moderní lodi MSC Seaview na trase Barcelona, Marseille, Janov, Neapol, Taormina, Valletta, Barcelona. Již po čtvrté se společností MSC a pokaždé přes osvědčenou J&M Cruise se kterou spolupráce perfektně funguje. Plavba opět nádherná, poprvé jsme si vzali kajutu s balkonem a je to velky rozdíl mezi vnitřní kajutou bez oken, perfektní destinace (prohlídky jsme si organizovali sami), počasí na jedničku, loď skvělá, jen bohužel byla kompletně vyprodaná, tudíž to bylo často poznat na rychlosti obsluhy a celkově provozu lodi. Nicméně určitě to nebyla naše poslední plavba. Děkujeme panu Quaiserovi za spolupráci.

fotka z plavby - 666 fotka z plavby - 668 fotka z plavby - 670 fotka z plavby - 672 fotka z plavby - 673 fotka z plavby - 674

Plavba po Severním moři

Radomil Vlk, 08.11.2022

Komunikace s cestovkou tradičně ok, vše opět tradičně klaplo na jedničku. Samotná plavba na lodi Preziosa se vydařila, počasí přálo (Golfský proud nezklame), příjemné docházkové vzdálenosti (vesměs jsme se vraceli na loď i na oběd) z přístavu do centra dění, moje kajuta (sice vnitřní) byla po celkové rekonstrukci, výborná parta, zajímavé ne tak běžné destinace, takže spokojen. Tedy těším se na další plavbu. Radomil Vlk

fotka z plavby - 660 fotka z plavby - 661 fotka z plavby - 662 fotka z plavby - 663 fotka z plavby - 664 fotka z plavby - 665
Tento web používá soubory cookie, díky kterým může poskytovat, chránit a zlepšovat služby. Používáním tohoto webu s těmito podmínkami souhlasíte.